Teknik Softselling Shaklee

Hoo ada rupanya tanya saya macam mana nak buat teknik softselling nih. Oklah, jawapannya senang je. Softselling ni biasanya kita update pasal business kita je. Apa yang kita buat, apa yang kita tengah lakukan, tanpa buat sebarang promosi terus. Tiada nombor telefon, ajak tanpa sedar, itulah softselling. Biasalah kena selalu update facebook ok ? sebab orang nak kenal kita.




Tapi cara paling best ialah korang boleh join misi VIRAL VIVIX kitorang. Lagi best. Cara kitorang ni lain macam sikit, lagi softselling, ada hardselling, tapi boleh viral, macam mana tuh ? lepas tuh dapat sales pulak. hahhaa, nak tak nak kena join lah ye, klik link kat atas tuh ye !!!

Comments

Popular Posts