Blog Orang Selangor

25/04/2017

Projek Subdomain Lulus Instant Article

Alhamdulillah, pagi pagi ni bangun, projek subdomain abam joe dah lulus instant article. Sebelum ni buat, memang  gagal, hanya kerana formatting je. Untuk kali ke 2 nih, dah tahu trick dan apa yang patut di pakai untuk dapatkan kelulusan mudah dari pihak facebook.




Projek subdomain nih menarik, baru tahu yang domain kita beli ni, boleh letak subdomain. Ikut pada hosting yang korang pakai. Baru cuba satu projek subdomain, korang bolehlah lawati SIHATCERGAS.DIETDIETSIHAT.COM, hahhaa, nama pun subdomain, jadi panjang sikitlah ye tak ? janji boleh belasah instant article, wordpress , hahaha, masa untuk VIRAL VIVIX . Korang nak jadi pengedar VIVIX, klik sini .

No comments:

Post a Comment