Menghidupkan Facebook Page Yang Dah Mati

ada satu zaman, orang boleh tambah likers dengan aplikasi,

tapi ada satu ketika, algorithm bertukar


sales takda, page ditinggalkan

terus MATI



dulu pun Diet Diet Sihat pun macam tuh

tapi nak buat cmana, terbiar, begitu,

tapi tengok, mesti ada cara yang terbaik nak hidupkan kembali page ramai likers,

sejak 2015, bila tengok geng geng Kelab Ibu Ohsem nih,

terus terinspirasi,

ok, mulakan rajin diri, hanya guna hphone lenovo ram 1 gig

update selalu , siang malam update page,

lepas tuh, bila dah update, mula nampak page ni dah banyak reach dan engagement

talk about this meningkat

lepas tuh tah pasal pasal, boleh viral pulak artikel team kitorang

Update update sampai sekarang, dapatlah likers banyak ni,

Hhahaha, so sapa ada page banyak likers 50k keatas,

jangan biarkan begitu sahaja

Hidupkan kembali dengan content content SEGAR !!!

yehaaa !!!

Comments

Popular Posts