Blog Orang Selangor

07/04/2017

Macam Mana Nak Dapat Seratus Ribu Pelawat Blog Sehari ?

Alhamdulillah, ada satu masa, Ismaleyza dari team Diet Diet Sihat share dengan kami, eh dia share je kat facebook dia, public, dia berjaya cecah 100k view dalam sehari. Hahhaha, memang terbaik, apa rahsia disebalik kejayaan beliau tuh. Oh ada je caranya.




Tentu sekali lah dengan platform Diet Diet Sihat. Page kami yang sudah mencecah 159 ribu likers tuh dah banyak buat artikel viral. Tapi ingat, bukan semua artikel boleh viral. Tapi macam mana nak buat artikel viral, tapi boleh menjual dan dapat sales ? Hhahaha, yang tuh boleh join team kami untuk dapat lebih feel lagi. Selain itu anda akan dapat menggunakan platform page kami untuk memantapkan dan meramaikan lagi page view blog anda. Yehaaa

3 comments:

  1. perghhhhh tahniah!! harapan lah saya nak dapat macamni hehe

    ReplyDelete
  2. New Diet Taps into Innovative Concept to Help Dieters Lose 15 Pounds within Just 21 Days!

    ReplyDelete