Cara Mudah Naikkan Likers Facebook Page

Haritu sempat tunjukkan likers terbaru page Diet Diet Sihat kepada Naja, sekali dia pun terkejut, sebab dah banyak sangat, sebab sebelum ni pun baru 80 ribu je. Hahhaa, macam mana nak buat tuh ? kalau korang baca entry pasal kematian page tuh, tuh lah penting. Sebab apa jadi mati ? Sebab bukan tak update, tapi update tuh tak ENGAGE !!!




Cara terbaik ialah kau mesti ENGAGE baik punya dengan likers yang ada dalam fan page tuh. Tengoklah likers kau tuh apa yang diorang minat  semua.  Kalau rasa banyak orang malaysia, selalulah update dalam bahasa malaysia. Tapi gua  ada satu page ni, lama dah tinggal, banyak orang brazil, hahaha, itu semua zaman main addmefast. penat gua. Seeloknya, kau guna fbAds kalau betul betul nak targeted likers. Hahhaha, oklah, itu sahaja tips hari ini.

Comments

Post a Comment

Popular Posts