Blog Orang Selangor

09/04/2017

Cara Dapatkan Like Page FB

Kalau nak diikutkan, ada banyak cara nak dapatkan like Page FB. Fan Page ni korang tahulah, sebenarnya ramai yang kata kena buat, ada yang kata toksah buat, dan macam macam lagi sifu yang  akan gunakan peluangnih, semata mata nak cari  duit. Ok, aku punya pendapat, fan page nilah bagus, tuh korang boleh baca kat entry sebelumnya di sini.




Ada satu cara best bila kau setup facebook instant articles, senang  je, kau akan tengok kat page atas tuh, ada button LIKE. Kalau depa like kat atas tuh, maknanya, mereka akan like terus page kau. Hahhaa, best tak cara tambah like nih ? Maksudnya, kau perlu ada artikel, content yang bagus, kau boost untuk viral, dan kat situ kau boleh dapat extra like. Hhaha, best sungguh hidup !!!

1 comment:

  1. Ever wanted to get free YouTube Views?
    Did you know you can get them ON AUTOPILOT AND TOTALLY FREE by using Add Me Fast?

    ReplyDelete