Blog Orang Selangor

03/04/2017

Accelerated Mobile Pages

Kalau korang pernah buka blog di FB sekarang, sangat cepat, terus baca, hilang sidebar, iklan semua, itu semua kerja projek terbaru, tahun lepas rasanya dah ada. yang dipanggil Accelerated Mobile Pages. Hhaha, ini projek terbaru google, depa nak kasi loading cepat blog kita senang baca. Kat FB tuh depa buat instant article, so terus baca senang jimat masa loading.





Sebab nak upgrade sales vivix, itu sebab kami bangunkan baby baru, DietDietSihat.COM . Itulah pasal, buat ke platform wordpress yang banyak plugin dan lebih canggih. kat sini dah setel buat amp untuk google dan fb. Tapi untuk fb, pun dah setel hantar review, sebab FB ni dia kena review dan sebagainya. harap harap oklah, takda masalah sangat. Hhaha, penangan punya usaha, dari bulan lepas, projek vivix terbaru kami, korang boleh join buat sapa yang betul betul busy gile, tapi nak jugak buat business. 

1 comment:

  1. New Diet Taps into Pioneering Idea to Help Dieters Lose 15 Pounds within Only 21 Days!

    ReplyDelete