Buffert Ramadan Laman Kayangan Seksyen 7 Shah Alam

Kalau korang rasa nak makan apa nanti nak berbuka apa sedap, sambil layan ghazal, kau pergi seksyen 7 ni senang. Layan makan kaw kaw punya. Bawak satu family, tempahan pun dah dibuka, apa lagi, boleh serbu , bawak sedara mara, ofismate, downline dan organisasi kumpulan MLM korang. Hahhaa, feel dia lain macam tuh. Ok, ni gambar orang main ghazal je, kalau nak gambor lebih leh tengok kat blog ainulmustafa nanti ok ?


Comments

Popular Posts