Blog Orang Selangor

16/03/2017

Supirmom : Suami Pun Buat Business Shaklee

SUPIRMOM : BILA MASA KAU BUAT BUSINESS ?

Menjadi suami kepada supermom Ainul Fadzilah Mustafa ? Hahaha cabaran weih, bila dah dua dua bekerja sama sama. Kalau nak kerja dengan supermom, mesti power rangers, sampai gelaran menjadi SUPIRMOM . Hahaha supir ni power , bukan sekadar supir.


suami buat business shaklee

1. POS BARANG / ANGKAT STOK

Biasa jadi supirmom kenalah buat kerja kekuatan fizikal, hahhaa, pergi pos barang, kenalah buat, hahhaa inilah powernya, buat yang terbaik, pergi cod sana sini, tak leh mengantuk, jadi minum cinch tea, kasi metabolism baik punya. So kena telan vitamin b kasi power. Energy fizikal mesti power.

2. DENGAR JUGA SHARING UPLINE

Hahaha, ini memang takde mase , sebab kena bawak kereta, takde masa, tapi teknologi ada, kita mesti guna baik punya. Harini supirmom dengat live special kelas dari Zainul Anuar, hahaha, sementara nak balik rumah tuh, dengar dalam kereta dulu. Feel siut.

3. COACHING MARKETING

yang ni pulak supirmom boleh bantu dari segi teknikal, hahaha, memang tetbaik, update blog, belajar marketing guna page Diet Diet Sihat hahhaa ini powernya viral marketing. Hahhaha memang terbaik.

4. RASIONALISASI

paling sukar, ini yang kena jadi. Kalau kita , faham,kan masalah supermom, menjadi telinga, hahahha. Inilah sukar sekali dalam hidup supirmom. Hahhaa payah woh. So sentiasa pasangvtelingan dan jadi punching bag, bersedia setial masa. Best tak ?

Hahhaa business nih, mesti sering dan sejalan seindah bunga di taman, kena bergandingan, yehaaa, boleh jimat masa. Biasanya nak cakap, memang gaduh tuh norma kehidupan. Kunci kejayaan ialah KESABARAN. Ingat tuh

SUPIRMOM PERLUKAN KESABARAN !!!!

1 comment:

  1. New Diet Taps into Pioneering Plan to Help Dieters LOSE 20 Pounds within Just 21 Days!

    ReplyDelete