Blog Orang Selangor

29/03/2017

Set Nutriwhite Shaklee Untuk Suamiku Paling Sweet

baru baru ni dikejutkan oleh iklan iklan kecantikan yang super duper gile, weih. Hahha cantik dalam masa 3 hari, cerah sampai urat hijau, cerah sampai blink dalam bilik gelap, dan macam macam lagi. Obses pulak tuh deme membelinya, dek kerana teknik marketing dasyat, masuk tv, bila KKM kata tak selamat, deme kaya raya, buat produk lain pulak. Kaya macam tuh bagus ke ?




Jadi buat pembeli produk kecantikan, buatlah kajian sikit, bacalah sikit ingredient dalam tuh. Kan dalam Islam pun suruh buat study, selidik maklumat, jadi apa apa pun selidiklah dulu, takut takut ada jin ke, kimia ke, virus ke, ada kajian ke, ada makan sunnah ke, ada landmark study ke, jadi buatlah betul betul ye kajian tuh. Kang menyesal, kulit terkupas merana, hadoi sakit woo. Kalau orang bagi free tuh, tengok tengok dulu, jangan sebab free, kita pun belasah je amek, lepas tuh habis muka kita.

sebagai lelaki yang mementingkan kecantikan, sebenarnya ianya bermula dari dalam. Tapi 2 tahun lepas ada kelas kat supermom tuh, abang tetiba jatuh cinta pulak kat pencuci Nutriwhite, hahaha, nampaknya kena request full set untuk hadiah hari jadi. Hari hari boleh layan spa kat rumah, yehaaa. best tuh ayu kaw kaw kaw

No comments:

Post a Comment