Menjadi Inspirasi

INSPIRASI, ASPIRASI, KONSPIRASI, SERASI

hhahaha dalam banyak banyak topik menjadi inspirasi kepada orang lain, ada banyak benda yang korang kena faham tentang benda benda di atas, hahaha, benda ni memang best, so aku nak ulas sikit, tetiba jadi cikgu bahasa.,


menjadi inspirasi untuk berjaya

INSPIRASI

hang nak jadi inspirasi, kena ada sedikit kejayaan, hahah, takyah besar mana pun, depa nak jadi macam hang. Tapi hahaha, jadi rock n roll sudah, kita jadi diri sendiri senang.

ASPIRASI

Apapun kita buat, kena buat sungguh sungguh, aspirasi ni kehendak yang kuat, kena buat sampai muntah punya. Hang ada aspirasi, bila dah berjaya, boleh jadi inspirasi,

KONSPIRASI

tapi bila hang buat benda tak baik, itu boleh jadi konspirasi. Aspirasi berbentuk negatif, sangat bahaya, malah kalau silap silap, jadi konspirasi, benda gempak, tapi apa pun tak jadi.

SERASI

Paling penting, ianya mesti serasi dengan jiwa. Buat apa ikut inspirasi dan aspirasi, kalau ianya tak serasi dengan jiwa hang. jadi buat yangs serasi. Paling penting, mesti ada pasangan yang serasi. kalau tak serasi, kena cari jalan kasi serasi ok ?

Comments

Post a Comment

Popular Posts