Kenapa Kena Guna Facebook ?

FACEBOOK SALAH SATU SAHAM AKHIRAT

Bunyi macam tawaduk je, hahaha, orang kata facebook buang masa, ada yang kata lari fokus, sampai solat jumaat layan facebook. Tapi itu bagi mereka yang memang suka buang masa dekat facebook. Tapi, bagi orang yang berniaga, berdakwah, facebook nih depa guna sebagai PELABURAN AKHIRAT MEREKA .


kenapa kena guna facebook

NILAI PERKONGSIAN YANG MAKIN BERTAMBAH

Pesan kepada pengasas produk semulajadi, Dr Forrest C. Shaklee, kata business shaklee nih adalah hasil dari perkongsian, sharing, dan bukannya menjual. Lagi banyak berlakunya perkongsia, lagi bagus lagi kau boleh dapat nilai dari perkongsian tuh. Hahhaa, kan ingat tak, pahala orang yang menyampaikan benda baik ni berganda ganda ? Ye betul tuh. Lagi,lah sekarang nih. Cabaran dia ada dua, sama ada kau sebar cerita tak betul atau sebar kebaikan, hahah itulah cabaran kita.

VIRAL KEBAIKAN DI FACEBOOK

Hahaha, semenjak dua menjak buat task tsunami shaklee nih, barulah faham kenapa patut update facebook ni dengan benda benda bermanfaat. hasil dari tajuk tajuk tsunami shaklee yang power nih, dapatlah abg joe mengeluarkan pendapat yang tak berapa bernas nih. Antara yang banyak shares ialah

1- isu kematian harun din -159 shres

2- disebalik landmark study dan kesetian roger barnett - 116 shares

Hahaha, angka ni sekadar angka, yang penting keikhlasan yang kita buat, niat kita, kenapa kita mesti terus dan terus buat sharing, tak kisahlah fb , ig, blog, dan sebagainya. Lagi lagi FB , mudah viral .

MATI MAKIN HAMPIR, PECUT GEAR SEKARANG

Jadi kena pulun lah, buat benda yang betul betul bagi impak, mulakan sekarang sharing, kan ilmu tuh sentiasa masuk walaupun anak adam dah terputus jasad dan roh di dunia. Kalau kau dan aku semua keep on sharing kebaikan ini, produk terbaik , business terbaik, solusi terbaik, inilah rahsia business dan legasi kau akan BERKEMBANG !!!

Comments

Post a Comment

Popular Posts