Blog Orang Selangor

13/03/2017

Jujur Dalam Business Sangat Penting

jujur dalam business sangat penting


Jujur dalam business adalah elemen penting dalam business. Dalam business shaklee, saya sendiri melihat ada up and down. Nampak orang yang berjaya nih, pada mulanya memang power, tapi bila jatuh, sukar nak bangun balik. Sebabnya, ialah tak jujur. Jadi, macam mana nak atasi masalah kejujuran nih, tengok video  kat bawah nih.


4 comments:

  1. Bila kita jujur dengan customer . InsyaAllah rezeki yang kita dapat pun akan berkat . Customer pun tak lari

    ReplyDelete
  2. Apa yang kita buat mesti jujur. Baru diberkati.

    ReplyDelete