Blog Orang Selangor

24/03/2017

Jasmine Tomyam Bukit Jelutong Memang Sedap

Aktiviti lepas COD shaklee ialah biasanya pergi makan. Lepas hantar set basic vitalea dan vitamin C kepada kak maslinah , kitorang cari tempat makan kat area bukit jelutong. Yang ni area kaw kaw punya ramai, oh sebab ada apartment, adui. Oklah, tengok kedai, macam meriah, tapi kedai mamak, semua nak merasa masakan melayu, terpergi kedai melayu nih. Hahhaa, oh nama dia jasmine tomyam


jasmine tomyam bukit  jelutong



Hahhaa, apapun, mula mula tengok, boleh tahan ramai, kitorang order nasi putih dua, tomyam campur satu, daging pedas, telur bungkus, dan air kosong 3. Hhahaha, sekali hidangan dah sampai, sekali aku ingat tak cukup, rupanya, budak budak pun makan sikit je. Last sekali aku yang bedal. Hahhaha, kuah dia sedap, hahhaa, memang feel. Ada satu perasan lagi, budak budak ni minum ais kosong, malam tuh sambung cod ke seksyen 9. Hahhaa, feel siut. bebudak senang tidur. Kalau tak dulu bedal teh o ais malam malam, terus hyper, hahhaha. Memang feel weih !!!

No comments:

Post a Comment