Blog Orang Selangor

17/03/2017

Ice Bucket Aeon Shah Alam

Alhamdulillah, dapat jugak merasa ice bucket nih, semuanya untuk bebudak nih yang penat ikut kami sana sini. Oklah, takde pulak kami nak order yang besar. Kalau besar tuh, jawabnya boleh pengsan. Hhaha, takpa, yang kecik ni pun cukuplah untuk diorang. Mak bapak takleh lah nak melantak, kito ni kena jaga diet, almaklum umur dah makin tua. Hahaha. Ok, nanti jumpa lagi ye. Ada sape nak sponsor kami ? contact je saya, nanti saya buat review.




1 comment:

  1. New Diet Taps into Pioneering Plan to Help Dieters Lose 20 Pounds in Just 21 Days!

    ReplyDelete