Hubungan Adik-Beradik Dalam Wanita Hari Ini

Hari tu bawak ainul fadzilah, sempena bestday dia pulak, dia dapat masuk WHI, untuk rancangan wanita hari ini, topik dia kasih sayang adik beradik. hahhaha, sekali masuk dengan kakyong Aida Fadzlin, tauke besar baju menyusu terkenal Mumsluv. Feewit. Hhahaa, aku pulak, masuk studio sebagai bodyguard, dan sebagai cameraman sejati , yehaaa.


kisah adik beradik dalam wanita hari  ini tv3


Dalam banyak banyak tuh, sempat jumpa lak ustaz akashah dan ustazah bahiyahh semanis kurma. Feel pulak diorang so sweet lagi tuh, hahaha, mahu power lak ustaz  cakap bayar mahal sampai 32 ribu masuk tv. Ok, ini promo kaw kaw punya. Lepas tuh ada jumpa Oki pelakon Ketika Cinta Bertasbih, dari Indonesia, sangat manis, pakaian dia sangat cantik. Lagi power jumpa Nina Fazurina, pelakon watak Anita tuh. Hhahaa, mahu tak ingat kelakar, dia punya kelakar masa satu episod dia jadi over aktif, hahhaha. Best gile weih. Apapun, memang pengalaman menarik. Boleh tengok ulangan tuh kat bawah nih.


Comments

Post a Comment

Popular Posts