7 Aktiviti Best Yang Korang Boleh Buat Di Hotel Thistle Port Dickson

Salam sejahtera semua. Haritu geng ASB baru balik dari ASB getaway, hahaha, sambil picnic moknik kat tanjung biru tuh, kitorang lepas tidur malam dekat Hotel Thistle Port Dickson. hahha, selain dari bilik yang cantik, tilam sedap bak kata master din, ada beberapa aktiviti best, berfaedah serta memberi peluang untuk beramah mesra dan meningkatkan ukwah sesama insan ireach nih. Meh abang joe kasi gambaran apa yang kitorang buat kat sana. Ni ada jugak beberapa video live yang korang tengok, tentu boleh muntah, hahaha.

1. MAIN LEGO

main lego dekat thistle hotel port dickson

2. BERSENAM

bersenam di hotel thistle port dickson

3. BERKELAH

berkelah di padang rumput thistle hotel port dickson

4. DRAMA PENDEK

buat drama pendek thistle hotel port dickson

5. SUKANEKA

anjuran sukaneka thistle hotel port dickson


6. TENGOK ARNAB

tengok arnab di thistle hotel port dickson






7. MANDI KOLAM

mandi kolam thistle hotel port dickson





Nak cakap, aktiviti nih memang super duper best, lagi lagi dengan family besar shaklee nih, korang pun boleh join sekaki, hahaha, buat yang terlepas, geng geng asb, jangan lupa kita ada lagi program macam nih. Feel siut, hahaha, apapun, enjoy dan ukhwah semua. Berminat nak join ? contact aku sekarang ok ?

Comments

Popular Posts