Blog Orang Selangor

26/03/2017

Civic FB Mega Gathering 2017

Hahahha, tak pasal pasal tahun, berjaya jugak join satu event kereta, walaupun dah lama berminat, dah lama daftar dengan CFBM, tapi belasah jugaklah join. Sebabnya, jadi silent reader je, membership pun tak renew, tapi oklah, bangga jadi member cfbm, ada sticker kat belakang tuh. Hahhaa, layan siut.


Acara macam biasa, semuanya kat situ ada pertandingan kereta jugak. Hhahaha, ahli cfbm, yang join pertandingan, macam macam kategori. So tahniahlah kepada yang berjaya. hahha ni ada sedikit result  yang aku cilok dalam group. Kalau paling clean tuh, aku ucap tahniah, sebab kereta aku, memang bebudak sibuk makan kerepek, baru kemas sikit dah sepah balik. Hebat korang !!!


Sexiest Car:
1. FB371
2. FB235
3. FB153

Cleanest Car:
1. FB233
2. FB209
3. FB436

Sexiest Rim:
1. FB027
2. FB101
3. FB202

Loudest Exhaust:
1. FB406
2. FB259
3. FB177

King of OEM:
1. FB006
2. FB465
3. FB454


Sebenarnya kaw  kaw panas jugak semalam, hahaha bebudak nih sempat pulak nak berlari ke stadium mini sebelah tuh. Takpa, semuanya geng geng cfbm, makan bawal power, hahaha, sedap pulak bantai sotong bakar kot. Nanti kena try bawal pulak. Hhahaa, air oren sunquick, weih panas , kena minum air masak banyak. Oklah, memang terbaik geng geng civic fb semua. Tak sempat nak melayan sampai ke petang, sebab ada jemputan coaching dengan team jutawan besi Najihah Razali.

No comments:

Post a Comment