Business Leader Conference 2017

BLC 2017

Macam macam cerita ada kat BLC nih, sebabnya gua ingat lagi, hampir gagal nak ke program nih, tah macam mana boleh sakit kepala kaw kaw punya. Hhahaha, sib baik makan megadose shaklee, oklah hahhaa. Kalau Ainul Fadzilah Mustafa tak sediakan semua vitamin extra jawabnya balik awallah.


business leader shaklee join conference


SEMANGAT

Sebelum BLC lagi dahh kecoh pasal dresscode itu dan ini, jawabnya pasangan aku kena tunggu lama kat shopping complex terkemuka di shah alam sebab banyak sangat shopping baju baru seluar baru dan semuanya baru sebab aku pun tak pernah pakai smart macam hari BLC nih, hahahha. Takpa yanng penting, memang balik, semmua semangat nak naik cruise jalan jalan eropah. Hhahaha, memang terbaik sungguh program nih, the best program yang aku pernah join sejak buat shaklee nih. Cunzzz.



Comments

Popular Posts