Satay Station Mahal ?

MEMANG MAHAL SATAY STATION

hahaha mula mula kalau cerita bab ekonomi, inflasi, korupsi, majusi, hahha itu memang boleh salahkan agenda yahudi, makin lama makin mahal , itu biasalah. Tapi dia punya mahal tuh, aku ingat ada sebab lah, hahhaa.


satay mahal gila

SATAY GEMUK

Semalam lepaa cod vitamin kat Nur Syaza Badruddin, kami singgah satay station, sebelum tuh layan selera anak anak makan kat organic fried chicken hehehe. Nak cakap satay dia dan nasi dia jenis besar besar punya. Hahhaha, kalau kau nak makan, order sikit pun kenyang dah. Tapi kalau jenis nafsu besar, makan bestlah. Gemuk gemuk besar nyuk nyum, harga pun nyum nyum. Ok bab tempat, memang cool cantik bersih ada tempat aircond. Jadi jawabnya mungkin boleh up sikit harga.


tempat cantik satay station

NASI LEMAK 3 RINGGIT

oklah ni ada sikit side dishes yang boleh tahan sedap. Tempat ni pulak dekat dengan fountain berlampu, habis bebudak ni main, sampai basah kuyup. Gembira tak terkata, huhuhu. Memang layan jelah. Hooo yeah, oh satay, oh gemuk, nyum nyum

Comments

Popular Posts