Network

BESARKAN NETWORK

Kata kata pakar orang kaya, orang biasa cari WORKS, orang kaya pulak cari dan besarkan NETWORKS. Hahahha, nampak tak penting network nih ? Lagi lagi kau buat business MLM, lagilah penting. TApi nak diceritakan, network ni nama glamer, ramai kenalan, jawabnya besarlah peluang dan cerita pasal kau dan produk kau orang akan tahu , ada peluang sales naik dan terus naik bila networks besar.


buka mulut barulah boleh besarkan networks

BUKA MULUT

Sebenarnya ada banyak cara nak besarkan network, hahhaa, cara paling best ialah BUKA MULUT, hahaha, itu je, kalau kau rajin buka mulut, rajin sembang, jawabnya kau boleh dapat prospek, tinggal nak follow up, dan lepas tuh dapatlah sales, samada member tuh beli shaklee, takpun kau dapat downline baru dalam MLM. Cerita best ni masa zaman haji roslan dapat downline haji hussin, hanya kerana haji roslan buka mulut dan cerita pasal business shaklee.

TEKNOLOGI

Zaman berubah ada je macam-macam teknologi. Itu pun masih ada yang malu lagi. Kalau nak ramaikan kenalan lagi, buka fb add ramai ramai orang dan share setiap kebaikan pasal produk dan business. Itu yang best, dan pantang larang adab, jangan pulak nak burukkan pesaing kau dalam business yang sama, hahaha.


REZEKI ALLAH 

Rezeki Allah luas, cuma kita berhijrah, berubah, ada harapan network nak besar, hahaha. Ada satu point lagi, pasal silaturahim, ini memang power, cara nak jaga network jangan sampai rosak. Sehingga ada satu hadith tentang rezeki dan silaturahim. Teruskan bergerak dan terus bergerak, teruskan berjumpa dan berjumpa, teruskan buka mulut. Insyaallah network kau BESAR !!!

Comments

Popular Posts