Nasi Goreng Sedap Denai Alam

Nasi goreng je .. Kuey Teow Je, ? hahah semua nya da kat ChaCup cafe area denai alam. Semalam kami pergi selebrate besday isteri, yehaaa. Anak anaklah nak makan area sedap, nak makan kat cafe, lepas cod barang dekat taman bukit subang. Jawabnya, tersinggahlah sini. takde cakelah pulak, tapi takpa, layan je kedai nih, ada resepi biasa biasa. biasa je. nasi goreng je, sedap .. hehehe


nasi goreng sedap area denai alam


Cafe ni sempoi design warna merah, lampu kuning, tak best untuk ulang kaji, tapi semalam ada je orang lepak lepak bincang business, macam macam business, sambil tuh pasang telinga, hahaha, layan jelah diorang cerita. Apapun cafe ni, ok bagus bersih, dan layan je, tapi kat belakang tuh ada kedai mamak, yang tu kalau nak makan roti nan, hahaha.


chacup cafe denai alam

Comments

Popular Posts