VIVIX

CERITA VIVIX

Kalau nak dikumpulkan, baik punya cerita banyak gile kot pasal vivix nih,sejak dari 2008, ada je cerita cerita yang miracle, dari muka tak elok, dari gemuk ke kurus, itu belum lagi nak masuk cerita cerita pasal masalah kesihatan kronik, macam hari saya ada cerita pasal pejuang SLE, hooo, kalau dengar nak nangis pun ada.


detoks vivix badan jadi muda cantik kulit lawa

ANAK KEDUA

Tapi cerita vivix yang ada dalam keluarga terdekat tentu sekali tentang kisah berpantang isteri saya. Cerita dia sengsara lepas bersalin normal. Walaupun anak kedua, tapi itulah detik pertama saya melihat sendiri seorang isteri melahirkan anak secara normal. Hahhaa, kiranya masa Arreessa dulu takdelah gelabah sangat. Sebab arreessa ni special sikit. Doktor dah set masa cantik je untuk dia dikeluarkan melalui perut ibunya. Jadi, bab maryam nih, saya gelabah jugak, nak menunggu punyalah lama, walaupun doktor dah mula induce baby kedua nih. Hahhaha, akhirnya lahirlah seorang budak comel , diberi nama Ariana Maryam, sempena seorang watak bernama Ariana Rose. Lepas tuh pulak, mak dia suka nama Maryam, seorang yang tabah seperti dalam quran.


LUKA BERSALIN

Tapi baby yang comel belum tentu dapat merawat kesakitan selepas bersalin. Memang terasa sakit. Diuji pulak maryam kena masuk hospital balik , sebab kena kuning. Jadi nak ulang alik DEMC, ainul dah tak tahan sakit. Jawabnya, dia kata keluarkanlah duit beli VIVIX. Jadi kami pun dapatkan vivix shaklee. Lepas tiga hari dia kata, dia rasa sedap badan, dah boleh berdiri baik dan jalan, duduk pun dah tak sakit. Rasa beza gile bila berpantang dengan jus anggur terbaik shaklee nih. Memang rasa luka kesakitan bersalin dah tak terkesan, badan kuat kembali. Alhamdulillah.

DETOKS VIVIX

So, vivix nih, bukan sekadar sakit kronik je, tapi kalau nak rasa body lawa, nak awet muda, nak itu dan ini, kome bantaila vivix. Kalau nak diet gile punya, boleh cuba detox VIVIX , beli satu set VIVIX tujuh botol. Buat detox VIVIX selama 14 hari. Memang akan rasa bezanya. Jadi sebab tengah ada promosi kaw kaw nih, baik sambar cepat satu set 7 botol. memang tak rugi, baik punya detoks. Badan sedap body lawa, kulit makin glowing. Jadi muda kembali. Memang best. !!!

Comments

Popular Posts