Sharing

KENA RAJIN SHARING

Hhahaha, ini baik punya amanat kepada team aku, team Diet Diet Sihat, hahaha, benda paling mudah , selain dari beberapa tips lain tentang mentoring and coacing, hangpa semua kena rajin sharing kat page nih. Hasilnya nanti sangat berbaloi baloi.


kena selalu sharing nak dapat sales

SELALU SHARING

Memang cara paling mudah nak buat business, prinsip asas ialah sharing. Saya cakap dengan diorang selalulah sharing, nak lagi sedap, share banyak tempat, nak lagi sedap lagi share kat page Diet Diet Sihat, hahaha itu memang lubuk.

PLATFORM DIET DIET SIHAT

Kalau tak buat sharing, jawabnya tak dapatlah. Jadi salah satu tanggung jawab saya ialah bangunkan platform yang semua orang boleh guna, hahaha, ini yang saya buat sejak 2 tahun lepas, walaupun pada mulanya platform tuh kami terjebak, sampai tak terguna.

VIRAL KEBAIKAN

Tapi benda dah ada, terfikir yang benda ni boleh guna ramai -ramai, jawabnya kita kena kongsikan platform nih, ramai ramai guna. Sebarkan kebaikan dan viralkan ilmu bermanfaat. Semoga diberkati dan dirahmati.; Ingat ni je, kalau hangpa tak sharing, memang guv kering.

Comments

Popular Posts