Nutriferon

DEMAM ? CUBA FORMULA KOJIMA 

hahaha biasanya bila budak demam, kita mak bapak kasi dia rehat, tapi kalauvteruk sangat jawabnya kena jumpa doktor jugak. Sebab mesti ingat, demam adalah simptom kepada penyakit, yang besar besar jugak. Tapi demam jugak satu petanda sel lemah dan badan lemah perlukan rehat.


nutriferon untuk anak demam


MAKAN UBAT

Kalau kita duk biar dia makan ubat je, jawabnya budak budak boleh hilang keupayaan antibodi dia untuk lawan virus patogen yang menyerang. Jadi nak keluarkan antibodi nih, badan kanak kanak perlukan nutrisi untuk lawan demam yang sikit sikit nih.

NUTRIFERON

Dr Kojima paling cool berjaya mendapatkan 4 bahan utama dalam satu serbuk penguat antibodi yang dinamakan NUTRIFERON. Nutriferon ni memanf formula patented untuk Shaklee je, company lain tak leh tiru formula nih. Nutriferon ni adalah makanan kepada badan supaya antibodi senang menghasilkan INTERFERON. 

INTERFERON

Interferon nilah protein yang akan mematikan patogen yang datang menyerang badan kita. Penghasilan interferon ni penting, kalau tak virus akan serang badan kita kaw kaw, hingga kalau dia masuk ke pertahanan paling dalam, badan kita boleh dapat sakit teruk. Jadi , masa demam, pun boleh ambil, jadi ganti panadol. Tapi yang terbaik amalkan selalu. Cegah dulu sebelum kena. Memang terbaik, sedap yehaaa

Comments

Popular Posts