Dorm Melati

JANGAN SAMPAI TAK TERJUMPA DIRI SENDIRI

Hahhaha, ni tema cerita dia, hahaha, cerita hantu seram kaw kaw nih adalah karya terbaru MIG, dibawah kepimpinan major david teo. Alamak, memang kali ini,cerita dia memang lagi dasyat dari cerita seram sebelum ni volkswagen kuning. Memang balik lepas tengok cerita nih, teringat pulak kat Melati nih, kesian pun ada, seram pun ada.


movie seram 2017 MIG



KISAH SEBENAR MELATI

Cerita dia bolehlah dikatakan dikisahkan, 5 kawan, 3 perempuan dan 2 lelaki baru habis exam dan tunggu masuk universiti. Jadi mereka kebosanan dan nak enjoy dulu. Adam, salah seorang kawan diorang nak ajak diorang pergi summer camp, tapi bukan sebarang summer camp, tapi pergi ke suatu tempat, yang dipanggil DORM MELATI. Semuanya berlaku kerana keterujaan Adam yang ingin tahu, betul ke MELATI itu masih wujud, betul ke rumah yang mereka duduk itu menakutkan, sehingga, ianya membawa kegigihan adam untuk mencari melati itu sendiri. Tibanya di sana mereka mula merasakan sesuatu yang tidak kena pada diri mereka. Apakah yang terjadi kepada mereka ? Siapakah MELATI itu sebenarnya ? Hahaha, memang gile

SERAM GILE

Suatu cerita yang memang menyeramkan dengan adegan yang menakutkan, sesuai kepada peminat filem filem seram Malaysia. Kalau korang rasa filem nih menarik, nak tengok kisah hantu yang penuh dendam, jangan lupa saksikan DORM MELATI , bermula esok 12 Januari 2017. Hhahahahaa , seram takut wei,



Comments

Popular Posts