Blog Orang Selangor

25/01/2017

Detox

ALANG ALANG SAMBAR 7 TERUS

Kau makan vivix ni selamat ke ? Banyak banyak minum ni tak mudarat ke ? ALhamdulillah, ni produk shaklee, antara yang terbaik. Minuman botanical nih pun adalah campuran bahan bahan power yang terpilih, sebagai antioksidan dan sumber resveratrol terbaik. Macam-macam faedah ada dalam vivix nih. Jadi, toksah pelik kalau takde logo KKM, takde cop KKM, ianya datang sebagai makanan , dan bukannya UBAT.


detox vivix shaklee


DETOX VIVIX

Tapi kalau cerita dari segi faedah, memang bagus untuk orang yang nak tingkatkan kesihatan mereka. terutama yang ada sakit kritikal, kesihatan makin baik dengan VIVIX. tambah lagi, nak lagi power , untuk awet muda, dan macam macam lagi. Nak yang terbaik, boleh cuba set detox shaklee, beli 7 terus dan amalkan detox VIVIX, kesan dia, bole tengok seperti di bawah nih, hahaha, memang terus bersih, dengan keupayaan detoks dan membaiki sel, selain memberi tenaga kepada sel.

No comments:

Post a Comment