Blog Orang Selangor

04/12/2016

Vitamin C

FREE VITAMIN C MASA CUTI CUTI LANGKAWI

Alhamdulillah masa trip ke langkawi, haritu sebenarnya dapat vitamin C percuma. Memang kembang muka rilek je, sebab masa dapat vitamin C percuma tuh ada cerita yang agak pelik atau kelakar atau menjadi tauladan.


vitamin C dapat masa dinner langkawi shaklee best


BEREBUT VIVIX

Dikisahkan pada hari pertama, malam tuh je ada dinner, tropical dinner, jawabnya sebab kami dah sampai awal ke langkawi, jadinya pergi cari baju, jawabnya tak reti nak pakai baju apa, jawabnya aku pergi beli baju abstrak , takde langsung tema bunga. Hahhaa, dinner semua pakai selipar je, layan sungguh style, sebab katanya dekat tepi pantai.

DINNER DALAM DEWAN 

Akhirnya harapan nak layan beach cenang tak dapat diteruskan sebab takut cuaca tak mengizinkan, akhirnya kena buat jugak dinner dalam dewan, bajet nak layan kaki pasir putih tepi pantai. Jawabnya duduk dalam dewan, tapi makan jangan risau kaw kaw punya sedap 

CARI BAPAK NAJA

Ada satu masa aku borak dengan Nad Zaim, hahaha tiba tiba dia aku cari bapak naja, hahhaa, aku rasa ok je, jawabnya, aku mula mencari bapak naja, aku pun tak tahu macam mana nak cari, akhirnya aku pusing keliling, dan melihat muka seperti gambar yang ditunjukkan. Aku tengok pakcik tua sikit, aku tegur je, hhahha sekali aku tanya, pakcik tuh kata dari manjung, hahaha sah ayah naja. Aku sembang pasal pejabat pos jelah, nasib baik naja beritahu ayah dia pernah jadi pos master dulu.

TUAH MEJA 20

Time aku borak borak tuh, tetiba last cabutan bertuah tuh dapat kat meja 20, hahaha rupanya meja yang aku duduk tuh. Lepas tuh, member meja tersebut dah ke depan ambil cabutan bertuah, jawabnha kena distribute sorang satu. Lepas tuh, depa tanya aku,aku cakaplah aku meja lain. Tapi tah macam mana rezeki, ada satu extra. Hoo jawabnya aku dapatlah free satu vitamin C

CUSTOMER VITAMIN C

Lepas tuh lepas balik dari langkawi, tak sangka vitamin C tuh tak bukak lagi, akhirnya customer minta vitamin C, rezeki tak bukak lagi, jawabnya post je vitamin tuh kat customer, hahaha. Memang rezeki, kalau tak, dah bukak nak makan. Jadi , itulah kisah vitamin C di langkawi. Lain kali pergi tempat lain, harap harap dapatlah vitamin lain lagi free. Alhamdulillah

No comments:

Post a Comment