Uncle Mutu

Ssejarah penamaan uncle mutu ni dibuat oleh anak neng roziana rasanya, dia bajet sebab uncle mutu boleh buat suara macam uncle muthu dalam upin ipin tuh. Hhajja dari segi fizikal dah nampak sama, tapi uncle mutu ejaan lain, uncle muthu tuh bangsa india, ni mutu lain.Mutu bukan sebarang, ini mutu

uncle mutu power shaklee

1. BUAT BUSINESS SHAKLEE

Uncle mutu bersama isteri buat business shaklee, bukan sekadar buat, tapi buat kaw kaw, sampai dapat award dan pergi free trip shaklee. Ini baru best, layan semua free trip shaklee.

2. PERSEMBAHAN TERBAIK LAGU RAYA PERINGKAT SUPERMOM

yangni uncle mutu berjaya menggondol persembahan terbaik dengan menyuruh dan paksa semua budak budak untuk menyanyi bersama uncle mutu, layan sampai lebam.

3. MC PROGRAM SHAKEE

Boleh jadi MC bidan terjun mengalahkan nabil ahmad dan jihan musa. MC terkejut beruk sambil menyanyi dan buat lawak yang tak kelakar.

4. CIKGU HARMONIKA

Sambil mak mak belajar kelas/sambil tuh boleh ajar anak anak main harmonika sambil ajar diorang teknik sebenar main harmonika 10 lubang.

5. PELAKON PEMBANTU TERBAIK VIDEO SHAKLEE .

Kalai jadi pembanti, pelakon tambahan tuh memangbakat lah sebab malas nak jadi pelakon utama, akhirnya jadilah pelakon tambahan untuk video testimoni shaklee

Akhir kata enjoylah buat shaklee, memang the best , buat betul betul , dapat duit betul. Kalau malas, habuk pun tak dapat. Uncle mutu, gaya  mutu  uncle MUTU

Comments

Popular Posts