Side Income

NAK BUAT SIDE INCOME ?

Bulan demi bulan tahun demi tahun, ada yang ada masalah duit, dan jugak ada yang memang takde langsung, ada yang cari duit extra sebab terpaksa dan ada yang buat side projek sebab hobi sebab bosan duduk rumah layan drama pukul 7 petang.

Masa mula mula saya terjebak dengan business shaklee, hahaha, mula mula rasa kelakar jugak, sebab masa tuh kat UTM dulu tahun 2003, dah ada group group senior yang ajak buat shaklee, income diorang kaw kaw lah, tapi rupanya buat style head hunting, haram jadah punya.


side income bersama shaklee

SIDE INCOME

Tapi 2012, ni datang balik, sebab wife adalah pengguna , tetiba masalah dia tuh elok pulak makan bila pekena shaklee. Oklah, dia kata dia cuma buat sharing je, elok elok ada orang tanya tanya tanya, sampailah, masa tuh bonus dia RM 800 lebih. Saya kata, wow, ni kalau buat betul betul nih, ada harapan . Tup tup tup, buat punya buat, bukan dah jadi side income, ni memang full time kitorang, hahhaha, memang best.

Companya Shaklee Corporation dah wujud 60 tahun, memang satu company yang kukuh, termasuk dalam 500 fortune companies, dan produk dia memang terbukti selamat, dan satu satunya produk yang diuji keberkesanannya oleh pihak ketiga melalui satu kajian #landmarkstudy . Boleh bermula dengan hanya menjadi pengedar biasa tanpa menyimpan stok, boleh dilakukan secara online , cepat dan mudah. Benda yang paling best dalam shaklee ialah, kita perlu berkongsi produk yang kita makan. Lagi banyak perkongsian kita, lagi tinggi nilai yang kita dapat. memang best.

Comments

Popular Posts