Shaklee

MACAM MACAM ADA

hahahha shaklee ni macam macam ada, dari yang makan dalaman hinggalah ke bahagaian luaran , semua bagus untuk badan, nak cakap lebih tak boleh lah, tapi memang mantop, sebab jarang demam lepas bedal shaklee banyak banyak.

produk shaklee memang best

DEMAM MAKAN SHAKLEE

Tengok contoh pada basic-H, dulu tahu sekadar basic-H, rupanya masa jalan jalan jogja nih, penyelemat jugaklah, lepas keluar, balik hotel mandi dengan basic-H, ok badan segar, lepas tuh trip tuh adaorang demam campak, tak kena pulak, anak anak ok. Hhahaa, tuh nasib ke tidak, tapi ok, protect dulu.

Lagi mantop tuh nak mengantuk sangat, demam ke, lemah badan ke, bantai cinch tea mix, haaha, ini teh baik punya, minum dari naturally occured caffien, semula jadi punya, jadi bagus, yang tak bagus bila kau beli kopi, lepas tuh dia tambah caffein luaran, hahaha. Memang best woo, minum time puasa lah. Hhahaha, sedap baik punya.

PIL-PIL HIJAU

Ini belum lagi aku cerita bab bab lain , kalau bantai semua pil-pil kehijauan shaklee tuh, dtx,herblax, pepermint, alfalfa, sekali ngap, vitalea, wooo badan kau rasa lain. Hahaa, sampai tak leh tidur pulak, adui, huhuu.

Hhahaha, oklah sekian sahaja untuk selfie harini, marila kita bersalam salaman, hari ni nak COD jalan jalan satu selangor. OK boboiboyah !!!

Comments

Popular Posts