Blog Orang Selangor

24/12/2016

Sebelum Dan Selepas

LAMA DAH TAHU PASAL SHAKLEE

Cerita pasal shaklee nih dah tahu lama sejak zaman UTM lagi, hahahah, zaman masuk universiti nih, tahulah, ramai puak puak MLM akan datang menjerat, sebab student semua kaya kaya ada ptptn, hahaha. Akhirnya ada member yang masuk, aku masa tuh tak reti apa pun.


sebelum makan shaklee dan selepas makan shaklee

ZAMAN BERUBAH

Tapi zaman berzaman nih, hahhaa, makan shaklee nih, sedap badan, waluapun badan aku berlemak lebih lagi, tapi syok tak terkata. Kalau rasa dulu lembik je, sekarang nih, bila makan banyak sikit, memang feel lain. Nampaknya, kena tambah lagi buat eat clean macam Azureen Nur Ain Khaire, lamo tinggal air gula, beza gile siut, fewwitt.


DIET

OKlah, kena sentiasa ingat, makan makan makan, diet diet diet, sukan sukan sukan, marila kita bergembira dengan produk shaklee, yehaa. OK, gambar ni memang takde beza pun, saje letak balik, sebab kenangan, sebelum kahwin tak makan shaklee lagi tuh. Hhahaha.

1 comment:

  1. New Diet Taps into Pioneering Concept to Help Dieters LOSE 15 Pounds within Only 21 Days!

    ReplyDelete