Produk X

HABIS ROSAK BUAH PINGGANG

Semua zaman teknologi orang yang makan produk kecantikan, tak kisah dari luar dalam, memang macam macam cerita dengar. Boleh percaya ke produk ni berkesan ? Ada yang aku baca memang cepat gila, hahhaa, itu memang power, owner dia buat duit kaw kaw. So trending baik punya, sekarang boleh buat produk sendiri. Ok, bagus tuh, peluang buat duit.


produk bahaya jejaskan kesihatan buah pinggang


SELAMAT TAK ?

Tapi ada satu persoalan, kalau makan vitamin produk X nih, selamat ke buah pinggang ? Ada orang kata makan vitamin bebanyak nih tak selamat, takut buah pinggang rosak. Adui, macam mana nak jawab nih. Ada data khas, jurnal khas ke yang boleh buktikan makan supplement nih boleh selamat sampai 20 hingga 30 tahun, itupun kalau ajal tak jemput awal ? Korang ada idea tak ? nak buktikan produk X nih selamat sampai 20 hingga 40 tahun , kalau makan secara konsisten ?

JURNAL

Mungkin korang boleh baca pasal satu research best nih, tajuk jurnal nih dah dipublish pun pada 2007. Hhahaha, kalau rasa jurnal nih tak betul, korang boleh komplenlah kat jurnal tuh, bukan buat status kat fb je. Cuba cari nama jurnal nih,


Haaha, aku baca macam macam cerita pasal jurnal nih, oklah, best tak bestnya, ada profesor yang boleh buat research nih, sebab suplemen nih ada loyal customer, yang lebih dari 30 tahun pun ada. Jadi dia pun buat research dan keluarkan result dia. Kat sini mungkin korang boleh baca apa result dia. Nak lebih detail boleh baca dan download jurnal tersebut. Daripada penelitian result nih, memang pengkaji ni cakap, makan supplement nih memang selamat, dan tak jejaskan buah pinggang. Untuk jangka masa yang panjang . Cakap cakap pengkaji ni adalah hasil dari kajian, bukan cakap kosong je.

KAJIAN

Mungkin korang yang buat produk sendiri, atau nak cuba cuba vitamin supplement nih, cuba buat bacaan sikit. lepas tengok, kalau ada kajian semua. Baca dulu itu dan ini. Kalau rasa produk X tuh korang yakin, teruskan je. Hhaha, kalau rasa berbaloi korang buat produk X tu selamat untuk jangka masa panjang, teruskan. hahaha, jangan sampai kena sumpah dengan pengguna sudah. Apapun, buat kajian dan baca dulu habis habis.

Comments

Post a Comment

Popular Posts