Leader

KELAS LEADER

Kelas leader nih ialah satu kelas borak borak kosong strategy apa dan kenapa. Kalau selalu kita belajar buat tuh buat nih, tapi dalam kelas nih kita belajar, kenapa kita buat nih dan buat nih. Dalam kelas nih ada beberapa topik yang best untuk difikirkan.


kelas leader yang best

SAVING

cerita pasal saving jimat cermat nih diterangkan oleh master zainul dengan pengalaman beliau sendiri dalam kelas nih, walaupun income master zainul aku rasa dah mencapai tahap kegabanan, tapi ada benda yang lebih penting, sampai bab makan masak nasi berapa lauk pun ada sebab sebabnya.

TRAVEL

Ada sebab travel nih boleh jadi bagus, hahaha, bila dengar balik, ok, nampak sungguh kenapa kita kena p travel, dan kesan dari travel tuh.

CONTEST

Setiap contest ada kesan, dan setiap contest mesti ada calculation berapa untung yang kita buat masa contest tuh, apa impak dia, apa kesan dia, dan paling penting kenapa ada contest nih.

SHARING

Bab sharing kat media sosial ni pun satu masalah besar jugak, sebab nak berlawan dengan strategi MLM haram jadah yang gunakan semua ketonjolan kereta rumah hartanah dan macam macam duniawi lagi. Tapi nasib baik ada satu strategi sharing yang terbaik sekali, ingat pesan rasulullah tuh, itulah strategi dia.

ANJURKAN KELAS

Paling penting, korang carilah leader leader hebat korang, pergi anjurkan kelas, jangan tunggu depa buat kelas, tanyalah nak jumpa ke apa ke, ni business korang, bukan business depa. Depa sedia membantu waluapun cancel tiket flight sekalipun, haha, ini memang kerja gile upline upline hebat.

Comments

Popular Posts