Downlines

KAT MANA SAYA JUMPA DOWNLINE BARU SAYA ?

Biasanya jumpa downline baru ialah melalui customer yang membeli, biasanya mereka jumpa blog kami , lepas tuh dengan menggunakan ayat ayat subjek predikat, mereka terus nak jadi ahli dengan teknik offer power ala ala internet marketers.


cara dapat downline shaklee dengan mudah



TEKNIK HENSEM

Tapi itu teknik biasa. Kalau korang betul betul hensem, sebenarnya korang boleh dapat downline baru dengan hanya pergi ke branch dan ofis shaklee. Hhahaha, ni memang nasiblah. Banyak kali jugak dapat downline baru kat ofis shaklee nih.

Untungnya pulak, mereka ni dah biasa makan shaklee, tapi tanya, diorang beli dengan orang lain. Masa tuh depa nak beli takda ID, jadi tah macam mana terborak borak, akhirnya cakap, daftar je bawah saya, nanti dapatlah ID.

REZEKI

Hhahaa, ini memang rezeki, kekadang depa beli bukan sikit, hari tu dapatlah seorang nak membeli terus dapat free membership. Kena berbual bual, selain tuh jugak cerita macam mana nak start biznes dan apa yang shaklee boleh bagi kepada mereka nih.

Rezeki memang rezeki, Alhamdulillah. Tapi jangan ketara sangat duduk kat ofis shaklee tuh, nanti kantoi pulak, hahaha, buat macam biasa je,

Comments

Popular Posts