Blog Orang Selangor

25/11/2016

Semua Produk Shaklee Aku Bedal

Takda set kegemaran pun, sebenarnya bila dah cakap pasal vitamin Shaklee nih, dulu masih tak berapa keyakinan, tapi ada satu masa bila aku diajar makan megadose, dah selalu sangat kedemaman, jawabnya aku cuba bantai, pergh sedap weih.

Shaklee ni, cakap je set apa, tentu je badan sedap. Cuba korang sponsor abg joe herblax pun, dah sedap gile. Itu sebab daun senna tuh power, zaman nabi pun dah pakai. Belum lagi sebut tentang vitamin lain nih.


produk shaklee semua best

Sebab apa vitamin shaklee nih beza sangat ? Ye sebab vitamin nih setiap masa kita makan. Masa sihat tuh biasalah kena makan. Tapi ada je masalah, makan vitamin. Kalau stress, ambil b-compleks, kalau selsema, tambah vitamin C nutriferon, kalau angin, peppermint, kalau demam, kalau nak pregnant, kalau nak bersukan, kalau menebang, semuanya kalau ada shaklee, semua boleh.

Sebab vitamin nih ada lagi #landmarkstudy, beda bedu kegembiraan, everyday life ko makan vitamin. Ada semalam kengkawan nak jual ubat kuat, tapi badan dia macam demam skt,selsema, takkan nak makan ubat kuat, nanti selsema dia memanjang je.

Setiap kehidupan setiap saat, memang bedal vitamin shaklee, memang syiok, kalau boleh nak makan banyak, tapi kena jimat jugak, kang sehari habis. Ada satu master umur 62 tahun, sehari 120 biji vitamin shaklee, campur. Hahhaa, power tuh, muka segak, bergaya, hahhaha.

So jawapan abg joe, takda set kegemaran. Tapi kalau ada orang nak sponsor set cantik, set bersalin , set shaklee apa pun, bedal je sampai lebam. Memang POWER !!!!

No comments:

Post a Comment