Blog Orang Selangor

25/11/2016

Hamba Moden

sekarang ni diakui masih lagi jadi hamba moden. Hahhaa apa tuh hamba moden ? Jawapan dia senang, ada hutang. Takkisahlah hutang tuh buat loan rumah ,loan investmwnt, loan apa pun, saya masih gelar ianya HAMBA MODEN. ada orang mungkin definisi mereka lain. Sebab ada beberpa geng, guna loan untuk buat duit, yang tuh malas nak komen.



Perancangan ke 20 tahun ni pulun kaw kaw, perniagaan adalah jalan keluar kepada hamba moden nih. Tpi bukan pilih perniagaan yang kena buat loan. Contoh paling teruk buat MLM tapi kena keluar modal. Itu bukan MLM, TUH memburu kepala, sebab kau nak kaya cepat. Hahahaaku jadi gila bila dengar semua idea idea tuh, sebab dah terkena kaw kaw kaw dulu. Hahahha, memang dasyat golongan sembang nih, akhirnya aku pun tak tahu diorang jadi apa dah. Ahahha.

Jadi nak cakap, dalam dunia nih, banyak benda ZERO MODAL ko boleh buat duit, banyak gile, carilah peluangnih, salah satunya yang kami usahakan sekarang. Hahaha , just buat je apa yang korang fikir best dan enjoy, tak perlu nak terikut trending yang menggila sekarang. Janji minize kos dan yang penting tak perlu HUTANG.

penat banyak hutang nih, ramai peminat call kau hari hari, ahahhaa.

No comments:

Post a Comment