Blog Orang Selangor

15/11/2016

Customer Brunei

Masa saya betul betul nak buat shaklee, saya lambat sikit ikut jejak Ainul Fadzilah Mustafa, hahaha. Tapi masa tuh saya buat page sendiri. Page ni promote shaklee. Cuba buat sharing dan blog sendiri, walaupun sebelum tuh ada blog yang dah lama kena delete.



Akhirnya dah decide nak buat sharing Shaklee nih, buat dan buat, dapat   terusdari page, masa tuh 2012. 

Akhirnya dapatlab jugak terbang kan cinch shake ke bumi brunei . Hahahha, memang tak sangka.

Itu memang pengalaman dapat customer pertama dari page facebook. Lepas episod page tuh, fokus buat blog pulak kaw kaw.

#tsunamishaklee
#LandmarkStudy
#LiveAmazing
#ShakleeEffect
#SahabatGua18

No comments:

Post a Comment