Cinta Teruji Bila Ujian Melanda

CINTAMU TERUJI BILA UJIAN MELANDA

Kisah jatuh cinta kepada biz shaklee ni tak susah pun. Masa tuh bila dah semuanya tip top, dapat pergi US, memang best , layan pergi negara orang. Sapalak tak sangka, budak melayu pakai baju melayu ambil award kat long beach california, tuh memang kerja gila gila, hahaha.



Cinta kalau tiada ujian takde maknanya, setiap cinta ada ujian yang melanda. Hahaha nak cinta betul betul nih memanf sukar. Semua benda kita boleh cinta, tapi benda baik nih ada ujiannya, kau kena lalui ujian nih.

Korang baca tak buku kisah dr shaklee. Dr shaklee bbanyak kali kena ujian, kena kanser, tb, lab terbakar, duit investment habis, dia still buat bidang dia, bidang kesihatan dan nutrisi, sebab apa dia tak buat business lain ? Sebab dia ada PRINSIP, prinsip yang kukuh nih menguatkan dia . 

Tambah lagi, Roger Barnett dah confirmkan pada kita, pelaburan dia kepada Shaklee takkan rugi, sehingga dia menggelarkan Shaklee, " Crown of Network Marketing " . Hanya vitamin Shaklee sahaja yang diiktiraf pakar , dalam satu kajian landmarkstudy. Orang yang makan shaklee mempunyai tahap kesihatan yang lebih baik dari mereka yang makan vitamin brand lain dan yang tak makan vitamin langsung.

Cinta terhadap biz Shaklee nih, lain sikit, sebab tuh tak ramai boleh kekal buat biz nih, walaupun dah capai tahap tertinggi, tuh tak bermakna dia akan kekal cinta buat Shaklee. Ramai orang camni, people come and go.

Kalau nak buat biz shaklee, memang kena fikir masak masak, hahhaa biz ni memang kejam, kalau kau tiada prinsip dan tiada kekuatan.

BIZ NI MEMANG KEJAM TANPA CINTA HHAHA

#tsunamishaklee
#landmarkstudy
#liveamazing
#shakleeeffect

Comments

Popular Posts