Sains dan Shaklee

Dulu memang gile pasal produk MLM, ada banyak produk yang sememangnya macam hype, dululah, pernahlah jugak jual itu ini, tapi rasanya bila fikir balik memang tak logik. Sampai tak sampai dek akal. Jadi baik aku sambung belajar phd, sampai tak habis sampai pening kepala, hahha.


kenapa aku buat shaklee

SHAKLEE 

Tapi, bila buat shaklee, oh rupanya buat shaklee ni seronok, sebabnya semuanya berkaitan sains dan logik. Ye, sebab yang buat vitamin itu pun adalah saintis, kajian pun dilakukan oleh saintis, jadi semuanya kena ikut prosedur yang mantap dan kawalan yang tinggi.

MEGADOSE

Benda paling gile ialah bila sains itu diaplikasikan, ye maksudnya ialah KENA MAKAN DAN RASA. Dulu aku try megadose, fuh best ada bajet kaw kaw, beli vitamin banyak banyak, yehaa, memang power weih try makan MEGADOSE, lepas tuh pulak #landmarkstudyterbaik lagi, memang sempoi pun buat shaklee nih,benda ni berkesan dengan kajian, dan kajian, dan pembelajaran nih akan terus berlaku.

USAHA

Tapi mati itu pasti, usaha sebelum mati tuh yang terpenting, so, jadi buatlah betul-betul. Destinasi itu rezeki , tapi yang penting cara dan niat, memang best bila start dan commit untuk #misiviralkebaikan nih. memang best buat shaklee. itulah #ptsconfession saya hari ni. Menulis kebaikan dan terus menulis.

Comments

Popular Posts