Blog Orang Selangor

08/10/2016

Rahsia Penulisan Penuh Emosi Blogger Terkenal Eizil

Masa awal awal tulis blog, memang dah ramai kenal blogger terkenal , dari yang cun, sampai macho, sampai yang politik, semuanya menarik bila tulis blog. Oh, lepas tuh muncul pulak macam-macam blogger, hoo ramai gile blogger popular, dari broframstone, ben ashaari, dan paling cool pulak hari ni aku belajar direct dengan Eizil Denai Hati.


blogging style eizil


SUARA KUAT GILA

Korang pernah rasa tak, apa perasaan korang bila cakap perlahan dan cakap laju. Oh, gile, ye kalau korang cakap kuat, lepas tuh korang sedar tak, bila menjerit tuh, ye memang korang dah keluarkan perasaan tuh. Rasa lega kan ?  Ye itulah aku rasa kenapa dia suka cakap kuat. hoo, nampak dia keluarkan suara yang kuat dan penegasan. Memang power dia.

BAYANGKAN KAWAN KITA DI HADAPAN

Ye , aku rasa cara dia ni memang betul, memang betul. Itu memang betul, sebab aku rasa bab bergosip dengan kawan-kawan memang kita banyak idea yang best. Lepas tuh bergosip tak berhenti sampai lupa nak solat berjemaah. Hoo gile weih, tapi itu memang kenyataan. Hahhaa, kita borak kat kedai memang lepak lama mamak darul ehsan, memang gile, weih. So, lepas ni aku bayangkan aku nak tulis tuh, contoh aku nak tulis untuk Dr Fauziah, aku bayangkan dia ada depan aku, aku cakap,hahah padan muka, macam aku tulis pagi tadi.

EMOSI MESTI SAMPAI

Aku tulis dulu, sampai kawan kau lydzar rusman, kata aku suka gelak dalam blog, hahaha, amacam, sampai sekarang aku tak boleh buang teknik tuh, tapi, aku rasa bila dengar penerangan Eizil nih, ohh memang mantap, ye, emosi ni memang mengancam jiwa raga kita. Hahhaa, apapun mamat eizil ni sangat smart berbaju belang horizantal menampakan badannya sado,. hhahhaa.. Layan siut. ganti tempat wife pun, ok kena sentiasa tulis, dan bak kata Eizil, JANGAN MALAS !!! Setiap kita adalam ISTIMEWA .

2 comments: