Blog Orang Selangor

24/10/2016

Rahsia Naik Rank SHAKLEE

FOLLOW UP, STRATEGI, DAN DOA


Semalam sepatutnya dah tulis cerita nih, tapi biasalah, balik semuanya nak berehat, akhirnya  habis idea nak tulis. Tapi oklah, pagi ni ada idea sikit, bolehlah tulis cerita pasal supermoms yang berjaya semalam nih, cerita pasal kehebatan lonjakan paradigma mereka.



Nak cerita pun pasal teknik followup tuh, oh buka GE, dan contact sorang sorang, tolong mereka naikkan bonus dari takda ke 5%, naik 8%, naik naik naik sampai dapat 21%. Simple dan mudah je, teknik nih, kalau ramai downline, confirm kaw kaw punya bonus.



Tapi sebab wanita pulak penat buat sales dan consultation, akhirnya lelaki pulak boleh jadi pemikir strategi, banyak benda yang wanita tak nampak, lelaki nampak. Sentiasa fikir  fikir fikir, bergabung meletup kebabom



Akhirnya, teruskan buat buat buat, miracle akan datang, sentiasa doa, lepas tuh,  sabar sabar  sabar, Allah akan bagi apa  yang kita nak, sesuai dengan masa dan keadaannya. Teruskan buat.

No comments:

Post a Comment