Blog Orang Selangor

27/10/2016

Rahsia Likers FACEBOOK Terbongkar !!!

Saya ingat lagi masa saja saja beli handphone ni masa big bad wolf tahun 2014 ,hujung tahun dah tuh. Dia punya offer kaw kaw rm 150, hahaha, lepas tuh bedal punya beli, dapatlah nombor baik punya.


cara generate likers facebook guna handphone murah gila

UPDATE FAN PAGE

Tapi biasalah sebab ada satu masa galaxy mega dulu tuh problem, last last guna handphone ni je. Jawabnya layan jelah. Tapi masa tuh jugak zaman main page fb sampai likers naik kaw kaw. Akhirnya cuba cari jalan jugak, macam mana nak hidupkan page facebook yang dah lama mati nih. Akhirnya dengan nampak pattern, kena selalu update, gunalah jugak teknik update nih.

HANDPHONE MURAH

Masa update tuh ,sambil rehat baring, layang jugak, guna je hphone ram 1 gig nih, update kaw kaw baik punya, nampak je poster best, entry best, layan update kat page, buat punya buat, dari 59k naik kepada 89k, hahhaa, sebelum hp ni arwah, keluar screen putih, screen retak seribu, hahhaa. Tapi kaw kaw punya update, akhirnya guna laptop buat benda yang sama.

oklah dengan modal rm 150, dapat generate 30k likers, jasa hphone nih jugak dapat lah #chromaticfamily generate trafik dan buat sales kaw kaw punya. Hahaha layan !!!!

No comments:

Post a Comment