Kisah Pau Vitamin

Dulu tahun lepas ada satu masa, bila datang kelas kak nnn dan abang nnn, lepas tuh pening kepala, adui, asyik asyik pening kepala. Jawabnya memang kena bantai vitamin lah.

Nak diceritakan, masa tuh tetiba lak nak kena berkejar kejaran dari sri rampai ke HQ, pergh siang malam ada program, macam lah power sangat. Masa tuh ku ingat lagi belajar membuat demo produk shaklee. Tapi masih tak pandai lagi, yang power tentu sekali tuan lawyer Mohd Alizal Abdul Razak aka farid kumil. Nak diceritakan kepala dah weng weng, badan dan kelaut nak mencari burung layang layang melayan ombak ketiduran.


vitamin shaklee best kalau dapat free orang sponsor

VITAMIN FREE

Tapi ku gagahi jugak perjalanan, jawabnya ku mempaw sikit vitamin abg nnn, dengan nada keras selamba tapi lebih baik dari seorang along yang meminta hutang basikal. Jawabnya bukan dapat vitamin tuh, ingatkan nak paw 2 biji, last last dapat sebotol terus. Alhamdulillah, rezeki .

Jadi bila dah dapat sebotol terus ku gagahi semangat juang murni penuh suci ke sunway pinnacle, dan naik terus ke atas tingkat 9, akhirnya cari air masak, bedal vitamin bersejarah lebih 100 tahun tuh, da akhirnya dapat sedikit kesegaran. Hahaha. memang best betul bedal vitamin nih, lagi lagi ada orang sponsor.

BADAN BERTENAGA

Jawabnya, kalau rasa badan dah lemau, penat, demam, jangan skip makan vitamin, tapi tambah lagi kaw kaw megadose macam tok guru Roslan Ghazali ajar baiknya. Alhamdulillah, lepas tuh boleh jadi MC terhebat kaw kaw , time tuh ku ingat lagi isteri Ahmad Firdaus punya sharing memang yang termuda dari orang muda beli kuda putih duduk dekat bukit antarabangsa yang berbilang bangsa.

Oh ye, kalau nak bedal vitamin banyak banyak tuh, ingat satu brand ni ada #landmarkstudyterbaik. Tadi boleh pulak wife Ainul Fadzilah Mustafa cerita ada pakcik tuh dah lama makan vitamin, bajet nak cari murah lagilah, last last jadi sakit pulak. Tuh yang dia tersedor, cari balik, terpaksa ku mengepos minyak ikan terbaik tuh kepada dia .

Comments

Popular Posts