Kenapa Yahudi Menguasai DUNIA ?

KNOWLEDGE IS POWER

Sapa pernah dengar bwnda nih ? Oh sebelum tuh tahniah semua sebab bonus hangpa semua dah masuk. Tahniah kepada yang berjaya target bonus, capai target.

Alhamdulillah kami dah hampir 4 tahun dengan shaklee, satu USIA yang muda lagi berbanding dengan orang main. Tapi ada satu benda kami tahu, sepanjang kami but shaklee, rahsia bertahan yang paling bermotivasi, but kami terus kekal ialah ILMU, ia KNOWLWDGE.




SHAKLEE BUKAN MAGIK

Kalau korang rasa shaklee ni produk magik ajaib file, bacalah #landmarkstudy bacalah info setiap produk. Produk shaklee dibuat berdasarkan kajian, yang but pun saintis, yang betul btul Java falsafah diorang, semuanya mesti nature Dan take boleh ada drugs Dan macam macam lagi.

Begitu jugak dengan kita, kalau rasa nak bertahan lama, nak wariskan legasi business korang, silalah tanamkan cinta ILMU, promote dengan ilmu, banyakkan membaca, tulia ilmu baru korang dalam blog atau page, dan sebagainya.

YAHUDI POWER

Ingat kita no bukan tahap artist, tahap nasi lemak Anak dara, bukannya ahli politik. Tapu korang tahu tak, YAHUDI menguasai dunia sebab diorang yang pegang semua kunci KNOWLEDGE dalam dunia ni, semuanya dengan knowledge OK ? So keep on sharing sharing sharing sharing.....sampai muntah demam, tuh je rahsia nak dpt SALES.

Comments

Post a Comment

Popular Posts