Blog Orang Selangor

08/10/2016

Kenapa BLOG dan PAGE Penting ?

BERBALOI USAHAKAN BLOG DAN PAGE DIET DIET SIHAT

Memang perhati je bila wife Ainul Fadzilah Mustafa semangat gile tulis artikel artikel dia memang membunuh, tidur lambat hati rosak, kesan nikotinlah, tanda kanser payudara. Tajuk dia tuh sememangnya dasyat. Hoo, jadi punyalah usaha kaw kaw buat entry, baca sana sini, pergh dan paling best, setiap kali baca kita sama sama diskusi, dan satu ilmu baru tuh dapat, dan terus tulis dalam diari maya nih.


page facebook banyak likers

PAGE FACEBOOK

Tapi aku pulak lain ceritanya, cerita ni dah beribu kali share kat sini, ye , usahakan page ni ada engagement, ada likers baru, dan paling penting sentiasa update ceria sokmo. Hoo, dulu dah buat, tapi tah macam mana jadi malas. Hoo, bila dah selalu update page nih, baru terasa, guna dua elemen nih BLOG dan PAGE, memang sempoi, berbaloi baloi. Walaupun sekarang wife mabuk pregnant ketiga nih, tapi hasil dia tulis sebelum ni keep on viral, prospek pun keep on tanya tanya tanya.

DOWNLINE MUDAH NAK IKUT

Nak cakap page ni sorang sorang buat jugak pun tak, sebabnya benda ni DUPLICATABLE. Sistem marketing ni diguna pakai pulak oleh Soffiah Shariff yang buat artikel pap smear dia, dia selalu share kat page tuh, memang jadi. LEpas tu bebaru ni, IsMa Lyeza buat artikel minyak masak recycle, pun jadi viral. memang mantop.

MISI VIRAL KEBAIKAN

Sebelum nak jadi sale tuh, kita sebarkan ilmu-ilmu yang bagus nih, ada blog, ada page, boleh viral, buatlah kerja amal nih, dari sibuk viral benda benda tak berfaedah. Misi viral kebaikan diteruskan. Ada yang nak join sekali ke ? Contact abg joe ok ?

3 comments:

  1. Jom ngeteh, nak belajo jugak bang..

    ReplyDelete
  2. New Diet Taps into Revolutionary Idea to Help Dieters Lose 20 Pounds within Just 21 Days!

    ReplyDelete