GST 8% TAK MUSTAHIL

Sesi Teh Tarik Session geng Aku Sayang Bini (ASB) diteruskan malam tadi, sambil tengok bola, nampaknya sesi kali ini mungkin hangat , antaranya tentu sekali hala tuju business geng geng shaklee nih. Sambil sambil tuh jugak layan bola piala AFC menonton wakil tunggal Malaysia yang kecundang jugak dengan kelab dari India.


gst naik 8% bukan sesuatu yang mustahil

PENDAPATAN SAMPINGAN

Tapi hakikat sekarang pendapatan sampingan tuh dah jadi macam satu keperluan. Jawabnya, semua orang perlukan duit tepi, duit tambahan, jangan cakaplah tak perlu. Semua orang nak tahu cara buat duit cepat, pergi belajar ilmu financial, cara urus duit, cara labur duit, dan cara setelkan hutang, dan cara itu dan cara ini.

GST 8%

Semuanya gara-gara ekonomi akan makin teruk. Kalau spekulasi menggila gst 8%, semuanya akan jadi panik. Masa ini mungkin pelbagai skim, teknik buat duit, dan geng phd palsu akan buat macam-macam teknik untuk tarik orang yang perlukan duit cepat nih, duit poket ini join mereka. Walaupun dah tahu benda tuh tipu, tapi hakikatnya, ramai yang terkena jerat.

PELUANG BANYAK

Tapi nak cakap, peluang terlampau banyak kat luar sana, ada yang perlukan modal besar, dan ada jugak yang hanya perlukan zero modal, dropshippers. Nasib baiklah wife Ainul Fadzilah Mustafa jumpa satu module business yang sangat tahan lama, ada produk baik, ada kajian #landmarkstudyterbaik, dan paling penting selamat dan terbukti berkesan. Sebab itu, geng geng TTS nih, sambil borak borak pasal nasi lemak anak dara, sambil tuh jugak brainstorm idea, dan paling penting, cerita disebalik tabir apa yang berlaku dalam business nih.

KOMITMEN

Semuanya perlukan komitmen, nak percaya satu hal, sharing tuh satu hal. Semua ilmu dalam dunia nih dah ada. Nak belajar tulis blog, Najamuddin Mohd Nor ada, nak belajar buat video photoshop, Munzir Rahim ada. Sekarang nih, tanya diri sendiri, nak mulakan business ke tak, nak buat sharing kaw kaw ke tak. Semuanya terpulang dan tanya diri sendiri. ish ish ish.

Comments

Popular Posts