ELLA VS ALFARABI BAND

bunyi macam ganas, tapi sebabkan hidup ni nak kena ingat Allah, nak kena julang nama tuhan , nak kena buat semua kerana Allag, tak salah pun ada hiburan, tapi hiburan ni memang dasyat gile sampai jadi rosak pun ada.


ella bergabung buat lagu perjuangan srikandi wanita islam

GLAM METAL VS THRASH METAL

Muzik metal lagi satu hal, boleh jadi jahat, tapi sound keras tuh adalah semangat, yang lembut tuh sound jiwang karat, kalai tak suka boleh jadi muntah. Sebab tuh zaman thrash metal dulu, tak suka GLAM metal hahha sebab nak layan perempyan je, makeup mcm pondan, hahhaa. Sampai Dave Mustaine kata GLAM ialah Gay L.A. METAL.

ALFARABI BAND

Zaman berubah dan terus berubah, sekarang ni sound keras adalah satu laungan perjuangan yang didendangkan oleh Kamarul Borhan Alfarabiband dan kawan kawan mereka, dalam ALFARABI BAND. Sebelum ni dah ada FORMMULA feat Sam CROMOK . Tapi mana tahu satu lagi projek besar, kalau dapat ELLA nyanyi lagu perjuangan SriKandi, tentu lagi power. memang menantikan gabungan terbaik nih, satu hari nanti, ella dan alfarabiband, memang power.

Comments

Popular Posts