Cerita Kelas Shaklee

BEZA MEMANG BERBEZA :  ULANGKAJI LANDMARK STUDY DAN SHAKLEE DIFFERENCE

best betul ada kelas shaklee


1. Sebenarnya sesi ni dimulakan dengan membeli stock di hq, tapi tah macam mana ada seorang mamat hensem, bajet tak kenal, tapi bila tengok bini dia, alamak, hahaha rupanya cikgu NorulYusenazuin Yusof dan batman, sempat jugak mengajar cara nak besarkan group , calon supervisor baru bulan nih.

2. Masuk ke dalam bilik, nampaknya duduk disebelah abam Mohd Alizal Abdul Razak, sambil mendengar celoteh celine, lepas tuh kesian lak sebab abam ali ada emergency kena keluar awal

3. Lagi bab nak belajar ditingkatkan mood yang tinggi bila kak piz Zeti Hafiza Zakaria sudi meminjamkan pen untuk buat nota. Nak lagi best tuh kak piz belanja alfalfa ,omega, dan garlica masa dalam kelaa, kasi bedal masuk perut meningkatkan lagi mood pembelajaran tahap max

4. Tetiba bila dengar kembali pasal #landmarkstudyterbaik , dapat idea dan terus gosip dengan Lyna Noh dan Adilah Manaf Celikvitamin pasal task #tsunamishaklee 2.0 . Memang banyal benda beh buat bila sebut pasal landmark study nih. Minda terus berjalan jalan menuju kejayaan

5. Sesi penamat bila big boss asb Fahmy Shuhaimi ajak ngeteh kat bawah, discuss isu keberkatan , followers fb, dan macam macam lagi, sementara nak tunggu bonda e dagang habis meeting.

6. Apapun terima kasih pihak Shaklee, terutama nutritionist Sarah yang benarkan saya datang dengar bagi pihak isteri Ainul Fadzilah Mustafa, sebab kelas ni memang khas untuk Certified Product Trainer je.

7. Sangat rugi sapa yang tak datang semalam, sebabnya topik yang dibincangkan oleh Celine Lim sangat sangat best, dan korang akan suka shaklee lagi, jatuh cinta lagi, korang akan tahupwernya Roger Barnett, hahaha. deboom meletop kepala otak semalam.

8. Sebenarnya sandwich dari rumah Farah Wahida memang sedap, sampai siban terpaksa ambil banyak, hahahha. Lagi pulak boleh sebut frog frog dan lompat parti dengan Mohd Yusri Azraai Hamdan.

Alhamdulillah

Comments

Popular Posts