Cara Pilih Kawan Facebook

dulu zaman kegemilangan facebook semua orang aku add, bajet boleh dapat sales. tapi jawabnya dapat taik hidung sendiri sebab depa pun jual benda sama.


kawan facebook paling best

KAWAN FACEBOOK

penting nye korang pandailah edit friendlist korang. hahhaa tapi sekarang ada button follow. ada otai followers ramai nak mampus, sebab follower tuh tak like langsung status dia, sebab tuh ramai dah mampus,

oleh itu pandai pandailah berkawan. ni media sosial, bukan media perniagaan, tapi bukan tak boleh berniaga, ada caranya , hahhaa.

Comments

Popular Posts